A varjas nő kalandjai

Varjú és kávé

Varjú és kávé

Suttogás

2017. szeptember 08. - A varjas nő

2012. május 1. Az ügyeletes neurológus körbetelefonálja az elérhető kollégáit, suttogva ecseteli a tüneteimet és az sm gyanút. Nem sokat értek a beszélgetésekből, lövésem nincs, miről beszélnek. Másnap már többet tudok a világról, és a harmadnapi koponya mr ajánlatát elutasítva felszállok a repülőre. Ha úgy van, még nem akarok róla tudni, csak élni egy kicsit. Fél évvel később kizárják. Megnyugszom.

Snitt

2017 augusztus 26. Suttogó orvosok, elkapott szavak - esetleg sm. Három nap konstans bőgés lopott pillanatokban, mikor senki sem lát, a szobatárs alszik, nincs látogató, nem vagy bent te sem. Ha beigazolódik, menj, ne fordulj vissza soha, felejts el, legalább te élj teljes életet. Nem terhelhetlek ezzel. Patakokban folynak a könnyeim. Háttal vagyok neked, de érzem, hogy neked is. Telnek a napok, a vizsgálatok ismétlődnek. Talán mégsem. Mégsem. Ülök a fűben, bámulom a tájat, ott vagy Te is. Lassan megnyugszom, de még nem merlek közel engedni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://varjueskave.blog.hu/api/trackback/id/tr1912810972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása