A varjas nő kalandjai

Varjú és kávé

Varjú és kávé

Everyday make-up, avagy Zsófi és a smink

2018. július 14. - A varjas nő

Viszonylag új trendként özönlenek a valóságtól teljesen elrugaszkodott smink videók 15-25 éves, hamvas bőrű lánykáktól a fb-on, youtubeon (no meg biztos, hogy egy halom másik platformon is, de én vén vagyok, csak az első kettőt használom).

My daily routine, everyday make-up, natural look, stb. Aha.

Egyrészt nyilván indokolt a hibátlan bőrt minden nap 6-8 réteg alapozóval, púderrel, fixálóval, akármivel lekenni, az arcnak teljesen más formát adni. A majdani gyereked nyilván a szarrá kontúrozott arcodra fog hasonlítani.

Másrészt minden nő sminkes doboza csúcstermékekkel vagy túlárazott designer cuccokkal van teletömve, hiszen anélkül senki sem élhet teljes életet. No meg persze a legtöbb átlagos háziasszony budoárjában lapul egy Jimmy Choo csak arra az esetre, ha kontúrt kellene húzni, vagy alapozót felkenni. Ja igen, budoárja is van. :D

Harmadrészt biztosan belefér egy 30-50 perces maszkolás - majd a legalább ugyanennyi időt igénylő lemosás - a kétgyerekes Rozál, a 40 fokos melegben séfként dolgozó Kátya, vagy a reggeli és délutáni csúcsforgalomban 1 órát utazó Pannika életébe.

Továbbá egy ilyen vastag maszk minden valószínűséggel természetes hatású lesz. ..........

Nos a videók alapján az itthon fellelhető high-tech eszközökkel és (ezeréves avas) kencékkel megpróbáltam végigmenni a tanulmányozott metódusokon, és elérni a természetes hatást. Azt hiszem, sikerült.

Fogadjátok szeretettel a my daily make-up tutorial videómat. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://varjueskave.blog.hu/api/trackback/id/tr6014112833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása