A varjas nő kalandjai

Varjú és kávé

Varjú és kávé

Agymentes sajttorta and the crew

2017. július 24. - A varjas nő
A mai kedvencem, szemelvények egy "mindenmentes" receptből:
 
Hozzávalók:
 .
 .
 .
 2 teáskanál darált útifű maghéj
 .
 .
 .
12.5 g földimogyoró
 .
 .
 .
1 teáskanál matcha por
stb.....
 
Útifű. Maghéj. Darálva. Szóval az 1-2 mm átmérőjű útifű magokról lekapargatjuk a héját, és még le is daráljuk. Oké, nyilván ezt készen megveszi a biopaleomindenmentes csodaboltban az, akinek szüksége van rá (1215 Ft/ 250 gr, biztosan szükségem van rá, nagyanyám is ezzel sütött mindent...)
 
12.5 g földimogyoró. Nem 12, nem 13, és végképp nem 10 vagy 15. Konyhatündérek, elő a precíziós patikamérleggel. A konyhamérleg mehet a kukába, az nem trendi már.
1 teáskanál matcha por. Hozzávalók: végy egy nagytőkés férjet, vagy ha még nem állsz készen a házasságra, egy sugardaddyt. Főzz neki egy jó csülkös pacalt, magadnak dobj össze egy light biosalit, szedj elő valami jó testes vörösbort, porold le a gyertyatartót, csapd az asztal közepére. Vacsora közben itasd szépen a hapsit, majd úgy három pohár bor után, mikor már kellően ellazult, add elő, hogy kellene egy 30 grammos matcha por a hétvégi sajttortához, holnap igazán megvehetné. Ha meggyőződtél, hogy éppen nincsen bor a szájában, tedd hozzá, hogy vigye a zámerikánekszpresszt is magával, mert hatezeré' adják. Ha kihagytad az utóbbi lépést, a rövid fejszámolás közepette mikor rájön, hogy 200.000 Ft-os kilónkénti árról van szó, a szájában lévő vörösbor permet szerűen beteríti majd a szarrá koplaltatott testedet burkoló szexi fehér ruhácskádat.
Van egy másik, hasonló kedvencem, amit a helyi rádió reklámblokkjában hallottam nem olyan régen: mindenmentes fagylalt kapható. MINDENMENTES! Nem vettem még a fáradtságot, hogy megtudjam, mit is takar ez: egy adag natúr jeget, vagy egy üres tölcsért? :D
Egészen megéheztem ettől a gasztrosokktól, tízóraira betolok egy óriásmilkát. A szalonnában bővelkedő lecsó után.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://varjueskave.blog.hu/api/trackback/id/tr5212683965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása